Fd Mästerkocken Sigrid Barany. Foto Anna Hållams

Solna – Tävla om en Ipad Air i Solnas elevkock

Äter du lunch på någon av Sodexos skolrestauranger i Solna? Då har du chans att vara med och tävla om en Ipad Air. Skicka in ett recept på en lunchrätt som du vill se på menyerna i framtiden. De 20 första deltagarna får varsin biobiljett.

Läs igenom kriterierna så att du får med allt som behövs för att det ska vara en hälsosam måltid. Ditt tävlingsbidrag kan vara något som du eller någon annan brukar laga. Fyll du i tävlingsformuläret. Recepten måste läggas in på tävlingsformuläret senast  3 april.

Därefter väljer en jury ut tre finalister men det är eleverna i våra nio skolor i Solna som avgör vilken rätt som ska vinna. Finalrätterna kommer att serveras i skolorna vecka 19. Röstningen kommer att genomföras här på stockholm.energizonen.com samma vecka. Den rätt som får flest röster vinner.

Jurymedlemmar:

David Lindeskog, kock Sodexo och juryns ordförande
Marianne Damström Gereben, vice ordförande kommunstyrelsen Solna
Sigrid Bárány, Sveriges Mästerkock 2012
Anne Rönnberg, förvaltningschef Barn- och utbildningsförvaltningen Solna
Erik Gunnarsson, upphandlingsstrateg Barn- och utbildningsförvaltningen Solna

Lycka till!