IMG_1395

Här är receptet på de krämfyllda krustaderna

Här kommer receptet på de krämfyllda krustaderna som serverades i samband med uppstarten av Solnas Elevkock. Många elever tyckte att de var jättegoda och ville veta hur man gör. Receptet är superenkelt.

Vi serverade två olika sorter. Den ena var en krustad fylld med lemoncurdkräm och hallon och den andra med passionfruktskräm och blåbär.

Ingredienser:
3 dl vispgrädde
ca 30 gram lemoncurd eller passionfruktspuré
krustader (finns att köpa färdiga)
hallon och/eller blåbär

Vispa grädden och blanda försiktigt i lemoncurd eller passionfruktspuré. Lägg krämen i en sprits och fyll krustaderna med krämen. Tänk på att krustaderna mjuknar av krämen. Det blir godast om de fylls precis innan de ska ätas. Toppa men hallon, blåbär eller något annat bär eller frukt som du gillar.

Lycka till!