Skolkock från Sodexo

Välkommen till nya Energizonen

Under jullovet har vi gjort en del förändringar som ska göra den här sajten mer levande och enkel att använda. Syftet med Energizonen är att informera våra matgäster om aktiviteter, tävlingar, annat aktuellt och om hur vi jobbar med skolmåltider. Den vänder sig även till föräldrar och andra som är intresserade av hur vi jobbar i skolrestaurangerna. Här finns också möjlighet att ställa frågor, lämna synpunkter och beröm.

Alla inlägg kommer numera i ett enda långt flöde, men den som vill kan välja att endast se nyheter och information från sitt eget område. Gå upp i menyraden och avgränsa genom att välja: ”Välj område”.

Aktuella menyer

Menyerna hittar ni numera under ”Meny” i menyraden. Det där med menyer blir lite rörigt när man blandar web- och matuttryck :-).

Information om hur vi jobbar finns fortfarande under rubrikerna: ”Så jobbar vi” och ”Din måltid” i menyraden.

Under rubriken ”Kontakt” hittar du flera sätt att komma i kontakt med ansvariga hos oss.  Välkommen med dina frågor så svarar vi så fort vi kan.

Under rubriken: ”Sodexodietisten” kan du se flödet från vår Facebook-sida med samma namn. Här handlar det om mat och hälsa rent allmänt, inte specifikt om skolmåltider. På Sodexodietisten finns möjlighet att ställa frågor om mat och hälsa till någon av våra dietister eller kostekonomer.

Hoppas att du kommer hitta intressanta saker att läsa om under våren. Kom gärna med förslag på sådant som du skulle vilja läsa om här på sajten.