sigrid_7912

Elevkockstävlingar Täby och Lidingö

Äter du lunch på någon av Sodexos skolrestauranger i Täby eller på Lidingö? Då har du chans att vara med och tävla om en Ipad Air. Observera att det är två olika tävlingar. Kriterierna är desamma men anmälan görs till respektive område.

Så här går tävlingen till:

Skicka in ett recept på en lunchrätt som du vill se på menyerna i framtiden. De 20 första deltagarna får varsin biobiljett. Men börja med att gå igenom kriterierna så att du får med allt som behövs för att det ska vara en hälsosam måltid. Du behöver inte kunna laga rätten själv. Det kan vara en rätt som någon annan brukar laga och som du vill se på menyerna i framtiden. Nedan finns tävlingsformulär till respektive område. Recepten måste läggas in på tävlingsformuläret senast 1 maj.

Anmälningstiden för Lidingös och Täbys elevkock 2017 har gått ut!

Två olika jurys kommer att utse tre finalister på Lidingö och fyra i Täby, men det är eleverna som röstar fram vinnaren. Finalrätterna serveras i skolorna vecka 20. Röstningen genomförs här på energizonen samma vecka. Information finns även på i skolrestaraungerna. Den rätt som får flest röster vinner.

Jurymedlemmar Lidingös elevkock 2017
Anders Gustafsson, kock Sodexo, juryns ordförande
Sigrid Bárány, Sveriges Mästerkock 2012
Anna Rheyneuclaudes Kihlman (M), kommunstyrelsens ordförande
Petra Norelius, verksamhetsuppföljare för kosten
Adriana Buzea, upphandlingschef

Jurymedlemmar Täbys elevkock 2017
Mikail Suvar, kock Sodexo, juryns ordförande
Sigrid Bárány, Sveriges Mästerkock 2012
Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande
Desirée Widman, verksamhetsuppföljare
Patrik Forshage, utbildningschef

Lycka till!

,